Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Бирени мезета»Пилешки дробчета на фурна с кашкавал

Пилешки дробчета на фурна с кашкавал

Пилешки дробчета на фурна с кашкавал
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Сочни дробчета на фурна с кашкавалче - най-вкусното нещо, което сме чували днес"

Необходими Продукти

  • пилешки дробчета - 500 г
  • кашкавал - 100 г
  • черен пипер
  • чубрица
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме дробчетата, овкусяваме ги със сол черен пипер и чубрица

Подреждаме ги в намаслена тавичка и печем към 15 минути.

Поръсваме с кашкавал малко преди да ги извадим от фурната и оставяме докато се разтопи самият кашкавал.

Поднасяме биреното мезе топло, по желание с гарнитура от домати и краставици.

Пилешките дробчета на фурна с кашкавал са много лесни и вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: