Панирани крилца с мащерка

Станислава ВълковаСтанислава ВълковаПомощник Готвач1391851821
07/09/2018
"А тези крилца ако знаете само колко бира пият, няма да повярвате "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо831
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте крилцата под студена течаща вода, подсушете и посолете, оставете ги да починат за 30 минути.

Яйцата се разбъркват с червен пипер, мащерка и галета. Първо потапяте крилцата в брашното, а след това в яйчената смес и се запържва в масло до златисто-кафяво.

Можете да сервирате крилцата като самостоятелно ястие, с картофи или със зеленчукова салата.

Съвет: В галетата може да се добави сусамово семе или нарязани орехи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар