Парти хапки за всеки повод

08/09/2018
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции60
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 423
  • Преглеждания за месеца285
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелите се нарязват на филийки/хапки с дебелина около 1 - 1. 5 сантиметра.

За да се спести време може хлебчетата да се нарежат предварително и да се оставят в найлонов плик в хладилник, а да се приготвят хапките непосредствено преди консумация (отнема не повече от 15 минути).

Колбасът и кашкавалът също могат да се нарежат предварително и оставят в пликчета в хладилник.

След като са готови филийките/ хапките се подреждат в подходящ поднос или чиния, като се подреждат в права линия (за по-добър външен вид).

Франзелата от бяло брашно се маже с пастета и се декорира с чери домат и кашкавал.

Една от пълнозърнестите франзели се намазва с крема сирене, краставичка и колбас, а другата франзела с лютеница, краставичка и кашкавал.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар