Начин на приготвяне
Натрошаваме бисквитите на много ситно, почти като брашно. Сипваме постепенно водичката и омесваме тесто. Медът разтваряме в 1 ч.л. водичка и с 2/3 от него намазваме тестото и омесваме отново.
С малка точилка разточваме сладкото тесто на около 5 мм и отново нарязваме с останалото малко от разтворения във водичка мед и оставяме малко да престои.
През това време приготвяме крема. В купичка сипваме какаото, след него кафявата захар и добавяме много мъничко водичка. Разбъркваме ги заедно и получената кремообразна след, намазваме равномерно върху разточеното бисквитено тесто.
Поръсваме със суровите слънчогледови семки и натрошените пресни орехи. След това започваме леко и с нежни движения да навиваме на руло.
Хубаво е бисквитеното тесто да разстелем върху прозрачно фолио, тъй като така няма да залепне, и така ще ни е много по-удобно, когато навиваме рулото и си помагаме с незалепващото фолио.
Нарязваме бисквитеното руло на резенчета, около 1 см. Поднасяме охладено. Прекрасен десерт, любим на децата!
Чудно Вкусно!