Рибена супа със сом и девесил

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
11/09/2018
"С пресен сом и много мерак ще приготвите перфектната рибена супа, за всеки случай даваме и рецепта "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 471
  • Преглеждания за месеца169
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг2.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Сложете сома да ври в тенджера и добавете една глава лука, едронорязан стрък целина, девесил и дръжките на магданоза. Нарежете на кубчета моркова, картофите, глава лук, стрък целина и листата магданоз. Запържете всички зеленчуци в тиган със загрято олио.

След като рибата се е сварила я извадете заедно със зеленчуците от бульона и отцедете.

Изсипете малка част от течността в тигана със зеленчуците. След това ги върнете в купата при останалия бульон. Върнете всичко в тенджерата на котлона.

Изчистете рибата от костите и добавете и нея. Оставете супата да ври около 10 минути.

Сервирайте като декорирате със свежи листа магданоз и парченце лимон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар