Начин на приготвяне
Подготвя се тава с хартия за печене. Подмазва се с олио. Тестото се реже на 4 равни правоъгълника. През средата в двете посоки. Двата правоъгълника се слагат в тавата на достатъчно разстояние, за да имат място да се надуят без да залепнат. Надупчват се с вилица, за да не се надуват прекалено, докато се пекат. Мажат се с малко маргарин. Пекат се за 25 минути в предварително загрята на 180° фурна.
Когато са готови, се изкарват. Хартията отново се подмазва. Слагат се другите 2 кори. И те се дупчат и намазват с маргарин. Поръсват се всяка с по 3 с.л. захар равномерно. Пекат се за 25 минути. Когато и те са готови, се оставят да изстинат.
Приготвя се пудингът според указанието на опаковката. В моя случай: пудингът се слага в купа. Към него се добавят 2 с.л. захар. Добавят се 6 с.л. прясно мляко. Разбива се.
В малка тенджерка се изсипва останалото прясно мляко. Слагат се 2 с.л. захар. Слага се на котлона докато заври. Когато заври, се отстранява от котлона. Прибавя се пудинговата смес, като непрекъснато се разбърква. Връща се на слаб котлон, докато се сгъсти.
Когато пудингът е готов, се сглобява тортата. Слага се блат бутертесто, като се редуват със захар и без захар. Блатът се покрива с пудинг. Добавя се от сладкото от вишни. Пудингът и сладкото трябва да се разпределят по равно за всеки блат. Отгоре се слага вторият блат, който е със захар и процедурата с пудинга и сладкото се повтаря. Така до изчерпване на продуктите. Тортата трябва да завърши с блат със захар, покрит с пудинг и малко сладко.
Тортата се слага в хладилника, за да стегне пудингът .