Начин на приготвяне
За крема:
Съдържанието на пакетите се изсипват в купа и се прибавя захар - от 6 до 8 супени лъжици, 8 супени лъжици мляко и се разбърква добре.
Останалото мляко се слага да се свари.
След сваряването на млякото се маха от котлона и на тънки струй се прибавя вече разбърканата смес и се връща на котлона за около 1 минута, като непрекъснато се бърка, до сгъстяване на сместа.
За приготвяне:
Стоплете 200 мл. вода и добавете кафето, след това потапяйте за кратко време бишкотите в кафето и ги наредете в съд за торта.
Наредете 1 ред бишкоти и полейте с крема - продължавате да нареждате, докато не ви свърши кремът, а най-отгоре поръсете бишкотената торта с настъргания шоколад.
Бишкотената торта с кафе е готова.
Коментари