Начин на приготвяне
Сваряваме пилешкото месо и го накъсваме на конци. Настъргваме половината кашкавал на едро ренде. В купа смесваме пилето с двете кутии майонеза и настърган кашкавал.
Добавяме подправките и разбъркваме хубаво сместа за намазване на питките. Измиваме и подсушаваме айсберга, руколата и доматите.
Нарязваме маслините и розовите домати на шайби. Накъсваме айсберга на по-малки парчета. Режем останалия кашкавал на ленти. Всяка питка разрязваме наполовина, но без да я срежем до край.
Намазваме хубаво от сместа с пилето от двете страни. Върху сместа редим айсберг, домат, рукола, маслини и ленти кашкавал.
Притискаме леко сандвичите, защото стават много големи. Редим в поднос и с тях можем да закусим или вечеряме хубаво! Бон Апети!