Супа от папуда

Стоянка  РусеноваСтоянка РусеноваЕксперт511222607
27/09/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера с вода, която е 2/3 от обема ѝ, поставяме измития боб. Похлупваме с капак и оставяме да ври.

Обираме старателно люспите, докато спрат да се събират на повърхността.

След това добавяме лука, нарязан на дребно, 1 с.л. доматена пюре, 1/2 ч.ч. зехтин и 2 клона риган.

Разбъркваме и оставяме да ври около 20-30 мин, докато се сгъсти.

Изгасяме котлона, изваждаме клонките риган и сервираме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар