Начин на приготвяне
Готовото тесто разделям на две части.
Вземаме си две тави намазваме с маслото всяка една.
Разточваме блат за пица с големина според големината на тавата.
Поставяме разточения блат в тавичката и подготвяме продуктите за подреждане.
Кренвиршите нарязваме на не много тънки колелца, гъбите изцеждаме от водата, а сиренето и кашкавала настъргваме.
Първо намазваме тестото с лютеницата равномерно навсякъде.
Върху нея поставяме кренвирша, отгоре разпределяме гъбите.
Разпръскваме настърганото сирене, а върху него кашкавал.
Поръсваме със см/undefined индуха и чубрицата.
Поставяме във фурната и печем до готовност.
След като я извадим, нарязваме и пожелание поръсваме с кетчупа.
Коментари