Кренвирши с панировка

30/09/2018
"Отваряме биричка и си мислим - колко ли панирани кренвирши може да изядем с нея "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо370
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа си разделяме яйцата на жълтъци и белтъци.

Там, където сме поставили жълтъка, прибавяме водата, прясното мляко и брашното.

Разбиваме всичко това до получаване на тесто, по-гъсто отколкото за палачинки.

В съда, където сме поставили белтъците, разбиваме и прибавяме към купата с тестото.

Разбиваме много добре, докато сместа се съедини.

Кренвиршите нарязваме на 4 парчета.

Всяко едно парче потапяме в сместа и пържим в тиган с повечко олио от всички страни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар