Стекове от Акула на Грил

04/10/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене6 мин.
Общо16 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 229
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посолете рибата и я оставете така за половин час.

В малка паничка счукайте чесъна или го минете през преса за чесън. Нарежете на дребно магданоза. Сложете го при чесъна. Добавете зехтина и разбъркайте.

Загрейте грил тигана. Сложете рибата и печете, на не много силен котлон.

Малко преди да извадите рибата, с помощта на силиконова четка, я намажете от двете страни със сместа от магданоза, чесъна и зехтина.

Обърнете и запечете двете страни още веднъж, но за кратко, колкото да поеме от аромата. Сервирайте в голяма чиния.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар