Кашкавал на Фурна с домати и 1 яйце

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
472
2k
832
1k
4
21/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо879
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива, прибавя се брашното и прясното мляко.

Кашкавалът се настъргва, прибавя се сол на вкус, бакпулвер.

В малка тавичка се слага хартия за печене, намазва се с олиото и сместа се изсипва.

Отгоре се подреждат филийки домат. Поръсва се с черен пипер и щипка сол.

Пече се в загрята фурна на 200-240 градуса за около 20-25 минути или до златисто.

Кашкавалът на фурна се сервира топъл.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар