Варен ориз със свинско месо

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126466436417
21/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 360
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото (500 г) и нарязваме на малки късчета. Слагаме в тенджера и заливаме с вода. Поставяме на котлона и като кипне водата, изливаме и наливаме чиста топла вода (1 л). Варим месото 15-20 минути.

Опитваме дали е сварено, при необходимост продължаваме варенето и когато е готово, прибавяме нарязаните зелени подправки, черен пипер, сол, зелен лук (2-3 стръка нарязани), измит добре ориз (1ч.ч.) и олио (5-6 с.л.).

При необходимост доливаме топла вода и готвим свинското варено до готовност.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар