Начин на приготвяне
Измийте много добре гъбите и ги нарежете на филийки. Нарежете лука и чушката на ситно, а моркова настържете на ситно ренде.
Загрейте олиото и запържете лука за 2 минути, прибавете чушката, моркова и гъбите и пържите до омекване за около 7 минути, от време на време разбърквайте.
Добавете доматеното пюре и двата вида червен пипер, разбъркайте и залейте ястието с вода. Посолете на вкус и прибавете розмарина, мащерката и черния пипер по 1 щипка, не повече.
Оставете яхнията да къкри на бавен огън, като от време на време разбърквате до омекване на гъбите.
Размийте брашното с малко вода и го прибавете, 3 минути след като заври, свалете ястието от котлона.
Преди сервиране поръсете със ситно нарязан пресен магданоз.