Пържоли в гювеч със сметана и горчица

Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър Шеф5919114526
24/11/2018
"Пържолите обичат във фурната, на топло, затова не бързайте, оставете ги там, докато се изпекат до божествена крехкост "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 844
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително извадете маслото от хладилника, за да омекне на стайна температура. Овкусете пържолите със сол и черен пипер.

Направете паста от мекото масло и горчицата. Намажете пържолите от двете страни.

Подредете ги на дъното на гювеча.

Почистете и нарежете гъбите на парчета. Подредете ги отгоре върху пържолите.

Залейте пържолите в гювеч със сметаната. Захлупете гювеча и поставете в студена фурна.

Печете за около 1 час на 200°C.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар