Начин на приготвяне
Овкусяваме каймата с подправките и бирата. Поставяме я в хладилник за едно денонощие.
Оформеното говеждо кюфте запичаме на скара или грил тиган.
След като го обърнем за доизпичане и от другата страна, поставяме чедъра върху него. От остатъчната топлинна обработка той ще се разтопи приятно от изпечената страна.
Изпичаме до готовност слайсовете бекон и червен лук.
В нагорещеният тиган поставяме разрязаната на две питка за бургер.
Тя ще се затопли и обере вкусните сосове от печенето.
Върху едната ѝ половина подреждаме лист от зелената салата, говеждото кюфте, хрупкавия бекон, резените запечен лук и домат.
За любителите на пикантната кухня малко нарязано прясно чили ще е идеалната комбинация.
Можете да гарнирате бургера с кетчуп.