Панирани пилешки филенца

24/11/2018
"Бъдете честни, има ли по-вкусни панирани филенца от домашно приготвените "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 458
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на парчета, поръсваме със сол, черен пипер и мащерка.

Оставят се за кратко да поемат аромата на подправките.

В купа се разбиват яйцата, отделно се смесва царевично брашно и галета.

Загрява се олио, първо топим в яйцето после в брашното с галета и пържим пилешките хапки на умерено силен огън до златисто.

Сервираме панираните филенца с подходяща салата.

Подложна чиния с брокатен ефект ф33
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Подложна чиния с брокатен ефект ф33
8.49 лв.
Виж ››

Придайте стил и елегантност на трапезата с красива подложна чиния, върху която ще сервирате своите специалитети. Страхотно качество и дизайн. Може да избирате между 4 цвята. Подложната чиния с брокат ще спечели сърцето на всяко кухненско шкафче на мига - и вашето, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар