Панирани пилешки филенца

24/11/2018
"Бъдете честни, има ли по-вкусни панирани филенца от домашно приготвените "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 951
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на парчета, поръсваме със сол, черен пипер и мащерка.

Оставят се за кратко да поемат аромата на подправките.

В купа се разбиват яйцата, отделно се смесва царевично брашно и галета.

Загрява се олио, първо топим в яйцето после в брашното с галета и пържим пилешките хапки на умерено силен огън до златисто.

Сервираме панираните филенца с подходяща салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар