Сочни пържени филийки

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
24/11/2018
"Нищо не може да ни извади от кревата така бързо, както аромата на сочни пържени филийки"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 997
  • Преглеждания за месеца256
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипете леко затопленото мляко и добавете захарта, ванилията и канела на вкус, разбъркайте да се разтвори захарта.

Отделно разбийте яйцата до еднородна смес. Нагрейте олиото много добре. Срежете филийките на 2 през средата, и всяко парче потапяте първо в прясното мляко от двете страни, да се напои добре, а после и в разбитите яйца.

Пържите в нагрятото олио от двете страни до златисто. След като ги извадите, подредете ги върху кухненска хартия да се абсорбира излишната мазнина.

Сервирайте пържените филийки поръсени с пудра захар. Освен че са много сочни, са и ароматни!

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Йорданка Тасева
Много вкусни се получиха, благодаря много за рецептата!
0
0