Пържоли на рула

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5045k2k3k5
Пържоли на рула1 / 2
09/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • свински пържоли - 500 г тънки
  • сол - на вкус
  • кайма - 350 г
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • кашкавал - 100 г
  • магданоз - 2 с.л. ситно нарязан
  • черен пипер - на вкус
  • индийско орехче - на вкус
  • яйца - 1 бр
  • сланина - 100г
  • олио - 4 с.л.
  • червено вино - 3 с.л.
  • бяло вино - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите начукайте възможно най-тънко.

Смесете каймата със счуканите скилидки чесън, настъргания кашкавал, магданоза, солта, черния пипер, индийското орехче и яйцето.

Разбъркайте и разпределете сместа върху пържолите. Навийте ги на рула и ги увийте в тънко отрязани парчета сланина. Стегнете рулата с конец.

В тиган с малко мазнина изпържете до зачервяване рулата.

След това сложете и виното и оставете да къкрят няколко минути на слаб огън до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: