Начин на приготвяне
Запечете /стоплете тортила питките в сух тиган и веднага след като извадите, намазвайте от двете страни с масло. Целта е да омекнат и да можем впоследствие да ги навием на рулца, без да се счупят или разкъсат.
Всяка тортила питка намаже с Гуакамоле, отгоре подредете халапеньос, нарязани на ситно или по-едро - на кръгчета. Ако не търпите прекалено пикантно, намалете количеството на чушлетата.
Смесете царевицата с микса от салатени свежи листа и подправете със сол и зехтин. Завършете пълнежа на питките, като разпределител от свежата смес върху всяка.
Навийте на рулца, а всяко разрежете на още три по-малки рула.
Подредете в плосък поднос и сервирайте като предястие на вашата трапеза.
Добър апетит!