Пуешко месо на фурна

27/11/2018
"Перфектното пуешко месо на фурна, приготвено лесно и с винаги гарантиран вкусен вариант "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 158
  • Преглеждания за месеца207
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сложете 2 с.л. олио и запържете месото до златисто. Добавете гъбите, които предварително сте обелили и нарязали на четири. Запържете и тях.

Добавете лука, нарязан на полумесеци. Изчакайте леко да омекне и сложете чери доматите.

Налейте бирата. Сложете солта и черния пипер. Когато изври алкохолът, налейте 1 к.ч. вода и варете 10-15 минути.

Прехвърлете в тавичка. Печете пуешкото в предварително загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар