Топло карпачо

Топло карпачо
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Готови ли сте за малко висш пилотаж в кухнята - топло карпачо с козе сирене и ядки с уникален вкус"

Необходими Продукти

  • круши - 1 бр.
  • козе сирене - руло
  • ядки
  • мармалад
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, обелете и нарежете крушата на тънки филийки.

Запечатайте ги леко в тиган с малко масло. Извадете и подредете в чиния.

В сух тиган изпечете козето сирене от двете страни. Подредете го отгоре върху крушите.

Разтопете няколко лъжици сладко и залейте отгоре сиренето. Поръсете карпачото с изпечени ядки на тиган.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: