Свински късчета с гъби и вино

26/11/2018
"Уникално вкусна комбинация от свинско, гъби и вино - и наздраве "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 985
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на късчета и го мариноваме със соевия сос, чесън на прах, солта, кимиона, черния пипер и меда. Оставяме настрана за около 1 час.

През това време си почистваме гъбите и ги нарязваме.

В тиган поставяме олиото и когато се загрее достатъчно, прибавяме месото.

Разбъркваме добре и към тях добавяме и нарязаните гъби.

Когато и месото и гъбите се запържат леко, добавяме виното.

Оставяме де се готви до готовност на месото и гъбите.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар