Свински гърди и ребра със зеленчуци в гювеч

29/11/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132414118576
"Ястие за онези студени дни, когато ни се стои на топло вкъщи и ни се пийва червено винце "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо398
  • Преглеждания за месеца113
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелените и червените чушки на ленти. Обелваме лука и нарязваме на полумесеци.

Гъбите почистваме, измиваме и режем на половинки или четвъртинки.

В гювеча най-отдолу се подреждат парчетата свински гърди и ребра, като върху тях поставяме чушките.

Всичко се посолява и поръсва с подправките. Поливаме с вино и 1 чаши вода. Накрая поръсваме и олиото.

Поставяме във фурната и печем на 200 градуса до готовност - около час и половина.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар