Разядка с пилешко месо и майонеза

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
26/11/2018
"Нали знаете за разядките - най-хубавите всъщност се използват за разпиване "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 781
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода.

След като се сварят, се отстраняват кожата и кокалите.

Месото се нарязва на ситни парченца.

Към месото се прибавят майонезата, горчицата.

Разядката се разбърква и овкусява със сол и черен пипер на вкус.

Гарнира се с пера зелен лук и маслини.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Величка Щърбанова
Аз добавям и кисели краставички. Много вървежна разядка.
0
0