Разядка с пилешко месо и майонеза

26/11/2018
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф64975821115
"Нали знаете за разядките - най-хубавите всъщност се използват за разпиване "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 555
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 2 бр.
  • майонеза - 150 г
  • горчица - 2 с.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л. смлян
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се сваряват в подсолена вода.

След като се сварят, се отстраняват кожата и кокалите.

Месото се нарязва на ситни парченца.

Към месото се прибавят майонезата, горчицата.

Разядката се разбърква и овкусява със сол и черен пипер на вкус.

Гарнира се с пера зелен лук и маслини.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Величка Щърбанова
Аз добавям и кисели краставички. Много вървежна разядка.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв