Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Запеканки»Пилешко месо с царевица, майонеза и кашкавал

Пилешко месо с царевица, майонеза и кашкавал

ЕлицаЕлица
Помощник Готвач
463313611
Пилешко месо с царевица, майонеза и кашкавал
Снимка: Елица
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 600 г
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • бяло вино - 100 мл.
  • соев сос - 2 ч.л.
  • майонеза - 1 бр.
  • царевица - 100 гр.
  • кашкавал - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се овкусява с черен пипер, червен пипер, соев сос и се залива с виното.

Пече се във фурна на 180 градуса около 40 минути, след това се поръсва с царевицата и майонезата, печем още 15 минути.

Поръсваме с кашкавала и оставяме до приятен загар няколко минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: