Начин на приготвяне
От яйцата, млякото брашното и щипка сол се приготвя смес за палачинки, която се оставя в хладилника за около два часа.
През това време пилешките бутчета се посоляват и изпичат или сваряват в подсолена вода.
След като се сготвят, се обезкостяват и месото се нарязва на дребно. Към нарязаното месо се прибавят майонезата, горчицата, черният пипер и ако е необходимо - още сол.
Плънката се обърква и оставя на страни. Палачинките се изпържват и всяка се намазва с малко краве масло, веднага щом се извади от тигана.
Във всяка палачинка се слага малко плънка, след което се завива като пощенски плик.
Сгънатите палачинки се нареждат в подмазана тавичка, а отгоре им се настъргва кашкавал.
Запичат се във фурна, докато се разтопи кашкавалът.