Начин на приготвяне
Супа:
Във врящата вода добавяме зеленчуковото кубче бульон. В отделна малка купичка разбъркваме царевичното нишесте в 2 супени лъжици вода и го изсипваме към врящата вода.
Разбиваме яйцата и бавно добавяме към врящата супа, така че да се получат големи парцали. След около 3 минути овкусяваме с черния пипер, кориандъра и куркумата. Сол добавяме, ако е необходимо - въпрос на вкус. След около 5 минути супата е готова!
Ориз:
Старателно измиваме от 3 до 5 пъти ориза и по възможност го накисваме за 10-15 минути. Отцеждаме го хубаво от водата и овкусяваме с шарлан и солта. Разбъркваме хубаво и добавяме точната пропорция вода. Готви се в оризоварка 27-30 минути.
Вкусна азиатска яйчена супа с гарнитура чист ориз.