Пилешки дробчета със зеленчуци на сач

Моника ИвановаМоника ИвановаГотвач21610461
28/11/2018
"И в чинийки да ги поднесете са вкусни, но най-вкусни са пилешките дробчета, които си взимате направо от сача "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 273
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте дробчетата и ги оставете да се накиснат във вода, докато приготвяте заливката.

В подходящ съд изсипете нарязаните на кубчета домат заедно с останалите зеленчуци, нарязани на ситно, долейте с 200 мл вода и пасирайте.

Отцедете пилешките дробчета и прехвърлете в сача, залейте ги със зеленчуковата смес и добавете нарязания на едро лук, овкусете с подправките и печете дробчетата на сач на 220 градуса за около 40 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар