Картофени кюфтета с кашкавал и масло

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
28/11/2018
"Не си правете труда да приготвите гарнитура - съвършените картофени кюфтета се хапват така "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 606
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Настържете кашкавала. Добавете масло при картофите и ги намачкайте. Прибавете настъргания кашкавал.

Овкусете сместа със сол, чубрица и чесън на прах. Нарежете копъра на ситно и прибавете в базата. Добавете яйце, 1 с.л. брашно и разбъркайте финално.

Натрошете корнфлейкса на едри трохи. Поставете ги в купа. В друг съд разбийте яйцата за панировката. В трети - поставете брашното.

Оформете какюфтенца от сместа, оваляйте ги първо в брашно, след това потопете в яйцата и завършете в корнфлейкса.

Изпържете картофените кюфтенца в загрята маслена баня до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар