Запечено свинско с гъби кладница

29/11/2018
"Пригответе повечко от това свинско с гъби кладница, че съседите като надушат, задължително ще намина "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 767
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1200 г от бут
  • праз - 1 стрък
  • лук - 3 глави
  • кладница - 400 г
  • доматен концентрат
  • сол
  • черен пипер
  • универсална подправка
  • соев сос - 2 с.л.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на късчета. Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно. Сложете ги в тава за печене и поръсете с олио.

Сложете свинските късчета и запечете във фурна, като разбъркате.

Извадете тавата, овкусете със сол и подправките, добавете доматения концентрат, поръсете със соев сос и 2-3 с.л. вода.

Добавете почистените и нарязани гъби и върнете тавата във фурната.

Запечете до готовност на месото.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар