Мариновани шницели

РайнаРайнаНовак
18/02/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 082
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на четири шницела. Сложете ги в стъклен съд и залейте със смес от олиото, виното, ригана, счуканите чесън и черен пипер. Похлупете и оставете 5-6 ч в хладилник. От време на време обръщайте месото.

В тенджерата под налягане загрейте маста и сложете пушените гърди и лука, нарязани на ситно. Задушете малко, прибавете шницелите, залейте с маринатата и бульона. Посолете. Затворете капака и варете 10 мин.

Поднесете с гарнитури и салати.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар