Яхния за вегетарианки

12/12/2018
"Вкусни яхнии за всички, които не хапват месо - уханна зеленчукова яхния за вегетарианки "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо307
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма тенджера загрейте олиото и запържете ситно нарязания лук, докато леко промени цвета си. Добавете предварително настъргания на едро морков и ситно нарязания пипер, а след 2 мин - и дребно нарязаните домати.

Задушавайте 5 мин и поръсете с червен пипер. Добавете почистените и нарязани на дребно кубчета картофи.

Когато сместа в тенджерата клокне, добавете и зеления грах, разбъркайте леко и сипете гореща вода, колкото да покрие продуктите.

Поръсете с подправките и оставете ястието да се готви на умерена температура.

Когато яхнията е почти готова, я поръсете със ситно нарязания магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар