Пикантна разядка Тирокафтери

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
883
05/12/2018
"И много внимавайте - това е разядка, не е за изяждане или наяждане "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 096
  • Преглеждания за месеца314
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Накълцайте на ситно скилидките чесън. Полейте ги със зехтин, посолете ги и ги пресовайте с острието на ножа върху дъската за рязане, така че да станат на паста.

Нарежете на ситно лютата чушка. В купа смесете киселото мляко и фета сиренето и разбъркайте, докато се смесят добре.

Овкусете с лют червен пипер и щипка сол. Прибавете чесновата паста, лютата чушка и нарязания на ситно магданоз.

Нарежете багетата на едри филии и ги натъркайте в дъската, за да попият останалия чеснов зехтин.

Запечете ги на грил тиган за 2-3 минути, докато придобият цвят.

Сервирайте пикантната разядка заедно със златисти филийки хляб.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар