Начин на приготвяне
Почистете и нарежете лука на дребно.
Загрейте олиото в дълбок тиган на умерена температура на котлона. Запържете каймата, докато стане на трохи и промени цвета си - за около 10 мин.
Извадете каймата от тигана в купа, като я отцеждате, за да остане мазнината в тигана. Прибавете лука в тигана и гответе около 5 мин, докато омекне.
Прибавете кимиона и чилито. Гответе около 1 минута, като разбърквате.
Върнете каймата в тигана, добавете доматите и бульона. Гответе още около 20 мин.
Загрейте фурната на 200°C и изсипете ястието в тавичка. Подредете отгоре филийките багета и печете около 12 мин, докато хлябът се запече и стане хрупкав отгоре.
Слопи джо е готово.