Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Колбаси»Печени наденички с глазура от кетчуп

Печени наденички с глазура от кетчуп

Печени наденички с глазура от кетчуп
Снимка: Веселина Константинова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Всеки, ама наистина всеки може да се справи с приготвянето на печени наденички с глазура от кетчуп"

Необходими Продукти

  • наденички - 5 бр.
  • лук - 1 глава
  • домати - 2 бр.
  • чушки - 2 бр.
  • соев сос - 3 с.л.
  • чесън - 3 скилидки
  • кетчуп - 3 - 4 с.л.
  • олио - 2 с.л.
  • чубрица
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и чесъна. Почистете чушките от семенната част.

На дъното на подходяща тава наредете лука, нарязан на шайби. Сложете нарязаните чушки и домати на кръгчета.

Поръсете със счукан чесън, соев сос и олио.

Наредете наденичките. Полейте ги с кетчуп. Изпечете във фурна до 200 градуса.

По средата обърнете наденичките, полейте отново с кетчуп и допечете.

Преди поднасяне поръсете с чубрица и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: