Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Гофрети»Гофрети със свинска мас

Гофрети със свинска мас

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168885971
Гофрети със свинска мас
Снимка: Моника Иванова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • захар - 1/2 ч.ч.
  • свинска мас - 3 с.л.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • бакплувер - 1 ч.л.
  • ванилия - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта. Към побелелите яйца прибавете маста и разбийте отново, а докато бъркате, прибавяйте по малко брашно, като в него сте изсипали бакпулвера. Накрая добавете и ванилията.

От получената смес изсипете около 4 с.л. равномерно върху нагрялата плоча за гофрети и затворете капака.

Времето за печене е много относително. Първата се изпече за около 6-7 мин.

Останалите по-бързо, също така зависи и от мощността на самия гофретник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: