Пържена сьомга на тиган със соев сос

09/12/2018
"Сочна сьомга със соев сос, приготвена за минути на тиган - всеки може да се справи "
Приготвяне3 мин.
Готвене10 мин.
Общо13 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 890
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • сьомга - 3 - 4 бр. ( котлети, филета)
  • соев сос - 5 - 6 с.л
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете рибата. Поставете я в купа и сложете соевия сос.

Оставете я така за няколко часа в хладилника, за да поеме ароматите.

Загрейте тигана и сложете малко зехтин.

Не слагайте много, защото самата сьомга е достатъчно мазна и в процес на пържене пуска още повече.

Изпържете от двете страни.

Сервирайте пържената риба топла с подходяща гарнитура.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар