Пържена сьомга на тиган със соев сос

09/12/2018
"Сочна сьомга със соев сос, приготвена за минути на тиган - всеки може да се справи "
Приготвяне3 мин.
Готвене10 мин.
Общо13 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо967
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • сьомга - 3 - 4 бр. ( котлети, филета)
  • соев сос - 5 - 6 с.л
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и изчистете рибата. Поставете я в купа и сложете соевия сос.

Оставете я така за няколко часа в хладилника, за да поеме ароматите.

Загрейте тигана и сложете малко зехтин.

Не слагайте много, защото самата сьомга е достатъчно мазна и в процес на пържене пуска още повече.

Изпържете от двете страни.

Сервирайте пържената риба топла с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар