Начин на приготвяне
Първо, измиваме пилешкото месо хубаво и режем на жулиени, след това режем и лука на полумесеци и пипера режем на ленти.
Взимаме един тиган, слагаме вътре олио и слагаме на котлона да загрее, след като е загряла мазнината, добавяме вътре нарязаното месо на жулиени и запържваме за малко.
След като се запържи месото, добавяме и зеленчуците и запържваме и тях за малко.
Като те се запържват, взимаме купа и добавяме вътре соев сос горчица и сметана и разбъркваме добре.
Добавяме сместа при зеленчуците и овкусяваме пилето със зеленчуци със сол и черен пипер и поръсваме с магданоз.
В тази рецепта пилето на тиган с лук, соев сос и горчица получава страхотен вкус.
Коментари