Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Пиле на тиган с лук, соев сос и горчица

Пиле на тиган с лук, соев сос и горчица

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
2672k8793
Пиле на тиган с лук, соев сос и горчица
Снимка: Н.Акифова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3
"Аламинут с пиле с невероятен аромат и вкус, който ще ви покори"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 500 г
  • лук - 2 глави
  • червен пипер - 1 бр.
  • соев сос - 1 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • готварска сметана - 150 мл
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • олио - 2 с.л.
  • магданоз - за поръсване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, измиваме пилешкото месо хубаво и режем на жулиени, след това режем и лука на полумесеци и пипера режем на ленти.

Взимаме един тиган, слагаме вътре олио и слагаме на котлона да загрее, след като е загряла мазнината, добавяме вътре нарязаното месо на жулиени и запържваме за малко.

След като се запържи месото, добавяме и зеленчуците и запържваме и тях за малко.

Като те се запържват, взимаме купа и добавяме вътре соев сос горчица и сметана и разбъркваме добре.

Добавяме сместа при зеленчуците и овкусяваме пилето със зеленчуци със сол и черен пипер и поръсваме с магданоз.

В тази рецепта пилето на тиган с лук, соев сос и горчица получава страхотен вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мария
Мария
е вкусно
12.10.2019 13:46
1
Мария
Мария
Много
12.10.2019 13:46
1