Начин на приготвяне
Нарежете лука на ситно и го изсипете в купата, в която ще разбивате хайвера. Към него добавете хайвера, заедно с малко газирана вода, хляб, като използвайте само средата без корите, и го киснете в газираната вода и малко олио, колкото да може да се разбива с пасатор.
Разбийте много добре и след това добавяйте по малко от останалите хляб, олио и газирана вода добавете и лимонтузуто.
В рецептата за тази разядка няма сол, защото моят хайвер е много солен, тъй като се съхранява със сол. Ако вашият е безсолен може да добавите сол на вкус.
Нарежете франзелата на кръгчета. които запечете леко във фурната за 10 мин. и поднесете заедно с хайвера и маслинки. Като декорацията на тарама хайвера е въпрос на въображение.