Задушена тиква с киноа и стафиди

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Помощник Готвач
170
184
185
1
30/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо335
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете тиквата на малки кубчета, покрийте с гореща вода и гответе за 15 минути.

След това добавете киноа, сметана, мед на вкус и оставете да къкри за още 15 минути. Обелете и настържете ябълката.

Сложете стафидите във вряща вода за 15 минути. Извадете и отцедете.

Смесете тиквата със стафидите, настърганата ябълка, киноата и сложете маслото.

Разпределете в подходящи купички и поръсете с ванилия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар