Панирани кашкавалчета със сос Барбекю

03/01/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър2505
"Перфектното мезе да кана домашно вино..."
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 129
  • Преглеждания за месеца1126
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

За соса Барбекю смесете в касерола доматеното пюре, кафявата захар и меда. Изстискайте сока от лимона директно вътре. Посолете, добавете няколко капки сос Уорчестър и налейте водата. Оставете соса да се заври и да се редуцира, като разбърквате периодично.

Загрейте олиото за паниране. Настържете пармезана и смесете с хлебните трохи в дълбока купа.

В друга купа сипете брашното за панировката, а в трета разбийте яйцата.

Извадете кашкавала от хладилника, непосредствено преди да го панирате, за да предотвратите бързото му разтапяне.

Нарежете го на парчета. Поръсете с пушения червен пипер. Оваляйте кашкавалчетата в брашното, потопете в яйцата и покрийте с трохи.

Образувайте двойна панировка, като потопите повторно в яйцата и панко галетата.

Изпържете в нагорещеното олио за кратко, само докато панировката придобие златист цвят.

Сервирайте панираните кашкавалчета със сладкия Барбекю сос.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар