Панирани свински котлети с праз

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
919
03/01/2019
"Опитвате тези котлети и изведнъж разбирате, че това са най-вкусните котлети на света и искате още и още ..."
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 624
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете праза на фини лентички. Задушете в бучка масло. Овкусете праза със сол и черен пипер и оставете да омекне.

Когато празът омекне, налейте сметаната и оставете плънката да се готви за още 2-3 минути.

Разбийте крема сиренето в купа. Добавете супена лъжица зехтин. Накълцайте копъра и прибавете. Нарежете на ситно зелените маслини, червения лук и чушката и добавете и тях към сиренето и разбъркайте.

Направете лек прорез плътно до кокала на котлетите. Разрежете от страната на бонфилето, за да образувате пеперуда. Подправете котлетите със сол и черен пипер отвътре.

Поставете лъжица от сметановата плънката с праз. Затворете котлетите с дървени шишчета, като нанизвате на зиг-заг.

Оваляйте котлетите в брашно, потопете в разбитите яйца и завършете панировката в панко галетата.

Изпържете котлетите в нагорещено олио.

Панирани свински котлети гарнирайте с топчици от крема сиренето със зеленчуци и сервирайте.

Чук за месо с брадвичка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар