Начин на приготвяне
Нарежете праза на фини лентички. Задушете в бучка масло. Овкусете праза със сол и черен пипер и оставете да омекне.
Когато празът омекне, налейте сметаната и оставете плънката да се готви за още 2-3 минути.
Разбийте крема сиренето в купа. Добавете супена лъжица зехтин. Накълцайте копъра и прибавете. Нарежете на ситно зелените маслини, червения лук и чушката и добавете и тях към сиренето и разбъркайте.
Направете лек прорез плътно до кокала на котлетите. Разрежете от страната на бонфилето, за да образувате пеперуда. Подправете котлетите със сол и черен пипер отвътре.
Поставете лъжица от сметановата плънката с праз. Затворете котлетите с дървени шишчета, като нанизвате на зиг-заг.
Оваляйте котлетите в брашно, потопете в разбитите яйца и завършете панировката в панко галетата.
Изпържете котлетите в нагорещено олио.
Панирани свински котлети гарнирайте с топчици от крема сиренето със зеленчуци и сервирайте.