Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Глазури»Целувчена глазура за сладки и меденки

Целувчена глазура за сладки и меденки

Целувчена глазура за сладки и меденки2 / 2
02/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
"Каквито и сладки да приготвите, не забравяйте да им придадете съвършен вид с лесна целувчена глазура за сладки и меденки"

Необходими Продукти

  • белтъци - 90 г или 3 бр
  • пудра захар - 450 г
  • лимонов сок - 5 - 7 капки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците, минаваме ги през цедка и ги оставяме в хладилника, затворени за една нощ.

Извадете белтъците на следващия ден и ги сложете в кухненския робот. Добавете пудрата захар и сока от лимон.

Пуснете на средна степен и разбивайте 15 минути или до меки връхчета.

Глазурата е подходяща за украса на торти, сладкиши, бисквити и меденки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: