Свинско руло с вкусна салата

10/01/2019
"Най-трудното при това свинско руло ще бъде да кажете Не, не ми сипвайте за трети път допълнително "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 772
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинско месо без мазнини се срязва като разтворена книга. Поръсваме със сол и черен пипер. Кисели краставички и кашкавал се нарязват на пръчици, а шунката на тънки кръгчета.

Нареждаме върху месото първо шунката, отгоре парчета кашкавал и кисели краставички. Навива се на рулце и забождаме с клечки за зъби.

Поставя се малка тавичка, отгоре заливаме със зехтин, защото месото е по-сухо и наливаме бялото вино и малко вода.

Добавяме моркови, нарязани на пръчки, и овкусяваме с подправките и розмарина. Покрива се с фолио и печем в загрята фурна на 200 градуса за 20-25 минути.

Сваля се фолиото и печем още малко до готовност. Морковите се нарязват на парченца, добавя се отцеден млад грах, майонеза, сол, скилидки чесън и копър.

Разбърква се и сервираме нарязаното руло с вкусна салата. Подходящо за диабетици!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар