Начин на приготвяне
В тенджера наливаме портокаловия сок, добавяме захарта и царевичното нишесте. Всичко разбъркваме добре.
Във втора тенджера наливаме млякото, изсипваме ваниловата захар, обикновената захар и царевичното нишесте. Всичко разбъркваме добре.
Двете тенджери едновременно ги слагаме на котлоните и на средна температура бъркаме непрекъснато. Важно е да варим кремовете едновременно .Когато кремовете заврат ги махаме от котлоните.
В силиконова форма изливаме първо белия крем, а след това и жълтия в средата и от по-високо, за да не се разтича по повърхността.
След като изстине прибираме желето в хладилник за една нощ. След като се стегне десертът го обръщаме в чиния или поднос и украсяваме със кокосови стърготини.