Печени обезкостени джоланчета по тайна рецепта

11/01/2019
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф69496020355
"Беше трудно, но заради вас не се спряхме пред нищо, докато не се сдобихме с тайната рецепта за Печени обезкостени джоланчета "
Приготвяне15 мин.
Готвене140 мин.
Общо155 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 676
  • Преглеждания за месеца138
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете си килограм обезкостен свински джолан, продават го в месарските магазини нарязан на парчета. Оставете го час на стайна температура.

Загрейте фурната на 200 градуса.

Сложете парчетата месо в тава едно до друго, поръсете с подправките, нарежете скилидките чесън на по-едри парченца и сложете около месото.

Отгоре на всяко парче сложете по малко масло и сипете виното.

Покрийте тавата с алуминиево фолио и печете 30 мин. Намалете градусите на 160 и печете още час и половина.

Накрая махнете фолиото, полейте печеното месо с отделилата се течност и допечете открито на 180 градуса за 20 мин до златист загар на месото.

При поднасяне поръсете със свеж магданоз.подобни рецепти тук

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар