Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Хляб със сухо мляко в хлебопекарна

Хляб със сухо мляко в хлебопекарна

Станислава АрмяноваСтанислава Армянова
Иноватор
3812k6736
Хляб със сухо мляко в хлебопекарна3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
185 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • вода - 225 мл
  • олио - 1 и 1/2 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • захар - 3/4 с.л.
  • сухо мляко - 1 и 1/2 ч.л.
  • брашно - 450 г
  • суха мая - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кошничката на хлебопекарната се слагат първо течните съставки, след това сухите.

Важно условие е сухата мая да няма допир до водата.

Пуска се на програма за нормален (бял) хляб, за 750 г и светло препечена коричка.

Заради сухото мляко, на средно препечена степен, става с дебела коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: